lørdag den 17. januar 2015

Café Noir Espresso Vanilla

Niveauet for kaffe med tilføjet smag har ikke været særlig højt. Det har typisk været chokolade og karamel, som at man har tilføjet. Vanilje har vi ikke endnu hørt om, så vi lader tvivlen komme den til gode.

Bønne og land: 100% arabica, central- og sydamerika

Ristningsgrad: Ukendt.

Servering: Espresso (40 ml.).

Duft: Den har en forholdsvis sød duft, ikke kvalm, men stadig meget sød. Den har lidt en underlig duft af vingummi, og det er altså ikke sådan lige at fornemme vaniljen.

Udseende: Den har en lille kant crema, ikke en overvældende mængde, men til gengæld ser den ganske indbydende ud. Selve kaffen har en god mørk farve, den virker på ingen måde tynd men heller ikke super kraftig og koncentreret, men lidt en god mellem ting.

Smag: Kaffen har en fin krop, den virker behagelig at have i munden. Som den bevæger sig ned igennem munden, bliver man efterladt med en bitter og let vingummi smag. Men hverken vanilje eller kaffe er der ikke meget af.

Dommen:

Café Noir Vanilla bliver lidt en underlig og rodet oplevelse. For smagen af både kaffe og vanilje står noget svagt, og man bliver efterladt med en espresso som ikke rigtig smager af noget, udover en smule bitterhed. Vælger man at kalde en kaffe for Vanilla, så må man også kunne forvente at den har fået én med vaniljestangen, og at man derfor får den her stærke men stadig behagelige vanilje smag. Hvis at den så bare smagte af kaffe, så kunne det måske opveje den lidt skuffende oplevelse. Men ak, den smager på ingen måde af kaffe, faktisk kan man godt blive lidt i tvivl om, at det overhovedet er en kaffe som at man sidder med.



1 ud af 5 bønner


Læs HER hvordan det gik med Café Noir Espresso Lungo Mattinata.
Læs HER hvordan det gik med Café Noir Espresso Chokolade.
Læs HER hvordan det gik med Café Noir Espresso Ristretto.
Læs HER hvordan det gik med Café Noir Espresso Delizioso.
Læs HER hvordan det gik med Café Noir Espresso Lungo Fragrante.
Læs HER hvordan det gik med Café Noir Espresso Satinato.
Læs HER hvordan det gik med Café Noir Espresso Lungo Elegante.
Læs HER hvordan det gik med Café Noir Espresso Splendente.
Læs HER hvordan det gik med Café Noir Espresso Forza Decaffeinato.
Læs HER hvordan det gik med Café Noir Espresso Fortissimo.
Læs HER hvordan det gik med Café Noir Espresso Supremo.
cafe noir
-->