Kaffeskalaen

Vores karakterskala spænder bredt fra den laveste mulige karakter, 1 bønne, og helt op til topkarakteren på 5 bønner. Det er dog muligt, at man støder ind i en kaffe, som ikke rigtig hører til en af de 5 kategorier, faktisk midt imellem. Derfor har vi valgt, at vi har mulighed for at give en kaffe en halv bønne ekstra. Dette kan meget vel minde om, at en skolelærer giver 4 ↑, hvis ens lyriske udskejelser ikke helt har det, som der bliver krævet af et 7-tal, men den er alligevel meget tæt på. Vi har valgt at bruge denne metode, da det bliver lettere at vurdere, hvor på skalaen en kaffe befinder sig. Havde vi valgt en 10-trinsskala, ville opgaven med at vurdere præcist, hvor på skalaen kaffen skulle placeres, være en meget sværere opgave, end hvis man havde 5 hovedgrupper. 

Kaffebedømmelse
1 kaffebønne

Denne karakter er den laveste mulige at opnå. Derfor gives denne karakter udelukkende til kaffer, så man ikke har lyst til at tage hverken en ekstra tår eller kop af.

2 kaffebønner

Denne karakter bliver givet til kaffer, som har masser af potentiale. Der er en hel del elementer, som ikke alle er lige gode.

3 kaffebønner

Denne karakter er lidt over middel og bliver derfor givet til kaffer, som egentlig smager ganske fornuftigt.

4 kaffebønner

Denne karakter gives til de rigtig gode kaffer. Og vi mener altså RIGTIGE gode kaffer.

5 kaffebønner

Dette er crème de la crème. Toppen af poppen. Det ypperste af det ypperste. Pejlemærket for god kaffe.

Kommentarer

Indlæser... Logger dig ind...
  • Logget ind som
Der er endnu ikke skrevet nogen kommentarer. Vær den første!

Skriv en ny kommentar

Comments by

-->