onsdag den 13. februar 2019

Nescafé Dolce Gusto - Preludio Intenso

Vi varmer op til de stærke kaffer! Det er i hvert fald sådan jeg opfatter Preludio Intenso. Preludio=optakt. Intenso=Intens. Men betyder det så, at den her kaffe vil være en svag én? Eller vil den bide lidt fra sig af? Der er kun én måde at finde ud af det på. Buckle up.


Nescafé Dolce Gusto - Preludio Intenso, 16 kapsler (16 kopper), kan købes på dolce-gusto.dk for 46,95 kr.

Duft
En forholdsvis neutral duft. Der kan fornemmes lidt duften af bark og pibetobak. Men det er som sagt en meget svag note, og der skal altså virkelig snuses igennem. Umiddelbart tror jeg, at det vil være en meget tynd og vandet kaffe, som ikke vil have særlig meget smag.

Udseende
Fra starten af der havde den egentlig en okay crema, men den forsvinder godt nok hurtigt. Det kan være fordi, at kaffen ikke har den kraft og fylde, som den har brug for. Selve kaffen har en okay mørk farve. Den er ikke mørk-mørk, da der kan anes nogle små lyse nuancer.

Smag
Ind kommer den. Ja det var som jeg frygtede. Det er en kaffe, som virker noget tynd i det. Den har dog mere smag end hvad jeg ellers havde forventet. Den har en lidt krads og rustik smag, som bliver erstattet af lidt syre, og som skærer over i en bitter eftersmag. Det virker som om, at smagsblusset har fået en tak ned.




Opsamling
Nescafé anbefaler selv, at man skal lave kaffen i en 300 ml. udgave, som også er kendt som alle 7 streger på 'Dolce Gusto'-maskinen. Max. Faktisk skriver de også, at man kan tage den med 2 ekstra streger! Det er jeg i den grad uforstående overfor. Kaffen er i forvejen en halv tynd kop te, så hjælper det da ikke at gøre den endnu mere tynd. Nej, hvis den skal serveres så skal den gøres i en stærkere udgave. Der er simpelthen så meget smag, som går tabt fordi, at den skal buffes op i en større udgave. Havde man nu holdt den i en mindre udgave, så ville den smage af så meget mere.


Preludio Intenso fra Nescafé Dolce Gusto får

1 ud af 5 bønner


Læs HER hvordan det gik med Nescafé Dolce Gusto - Americano.
Læs HER hvordan det gik med Nescafé Dolce Gusto - Café Au lait.
Læs HER hvordan det gik med Nescafé Dolce Gusto - Cappuccino.
Læs HER hvordan det gik med Nescafé Dolce Gusto - Colombia Sierra Nevada.
Læs HER hvordan det gik med Nescafé Dolce Gusto - Grande.
Læs HER hvordan det gik med Nescafé Dolce Gusto - Grande Intenso.
Læs HER hvordan det gik med Nescafé Dolce Gusto - Latte Macchiato.
Læs HER hvordan det gik med Nescafé Dolce Gusto - Latte Macchiato Caramel.
Læs HER hvordan det gik med Nescafé Dolce Gusto - Peru Cajamarca.
Læs HER hvordan det gik med Nescafé Dolce Gusto - Zoegas Mollbergs Blanding.

Nescafe
-->