tirsdag den 19. februar 2019

Nescafé Dolce Gusto - Café Au Lait

Café Au Lait kan være en sindssyg god kaffedrik. Kaffe med mælk kan man aldrig gå helt galt med. Mælken kan være med til at løfte kaffen. Un Café Au Lait ─ S'il vous plait.

 Nescafé Dolce Gusto - Café Au Lait, 16 kapsler (16 kopper), kan købes på dolce-gusto.dk for 47 kr.


Kaffen er stillet til råde af Nescafé


Duft
Den har en meget mild og lys duft. Der kan sagtens fornemmes noget mælk. Mælken kan måske godt dufte lidt sur. Hmm. Underligt nok kan vi ikke fornemme særlig meget duft af kaffe. Huh.

Udseende
Næ der er masser af mælkeskum! Og det bliver faktisk siddende ret så længe. Umiddelbart er det jo ikke så ringe endda. Man kan dog høre det knick-knacke afsted, men skummet bliver stående! Det er en lys skum, med enkelte brunlige strejf.

Under skummet finder vi en lysebrun væske, som i den grad bærer præg af, at have været tilsat mælk(epulver). Vi forventer ikke, at kaffen vil være særlig stærk, men den må nu meget gerne være rund og fyldig.


Smag
Der smages. Først får man en let fed smag, men som så går direkte over i en besk smag, som efterlader munden i en noget så bitter forfatning. Uha. Nej den smager altså ikke særlig godt. Den smager af de pulver cappuccinoer man kan gå - bare uden alt det sukker der er tilsat. Ej det er altså ikke godt det her.





Opsamling
Førstehåndsindtrykket tegnede ellers så godt. Desværre så skuffer smagen noget så gevaldigt. Den smager ikke godt. Den har en let fed smag, men som bare smager noget så besk og som går over i en noget så bitter eftersmag.

Café Au Lait fra Nescafé Dolce Gusto falder altså på røv og albuer 👎 Det var dog rart, at selvom det var en kaffedrik med mælk, så skulle man kun jonglere med én kapsel, og ikke to som ellers har været tilfældet de andre gange.

Café Au Lait fra Nescafé Dolce Gusto får

1 ud af 5 bønner

Læs HER hvordan det gik med Nescafé Dolce Gusto - Americano.
Læs HER hvordan det gik med Nescafé Dolce Gusto - Cappuccino.
Læs HER hvordan det gik med Nescafé Dolce Gusto - Colombia Sierra Nevada.
Læs HER hvordan det gik med Nescafé Dolce Gusto - Grande.
Læs HER hvordan det gik med Nescafé Dolce Gusto - Grande Intenso.
Læs HER hvordan det gik med Nescafé Dolce Gusto - Latte Macchiato.
Læs HER hvordan det gik med Nescafé Dolce Gusto - Latte Macchiato Caramel.
Læs HER hvordan det gik med Nescafé Dolce Gusto - Peru Cajamarca.
Læs HER hvordan det gik med Nescafé Dolce Gusto - Preludio Intenso.
Læs HER hvordan det gik med Nescafé Dolce Gusto - Zoegas Mollbergs Blanding.

Nescafe
-->