mandag den 2. december 2013

Mocca Club Espresso Mild

Sidst i pentalogien finder vi Club's Espresso Mild. Skal den følge i sine søskendes fodspor, så kræver detat der kommer tryk på. Overliggeren er nemlig blevet sat højt. Kan Espresso Mild klare springet?

Bønne og land: 100% arabica, land er ikke oplyst.

Ristningsgrad: let ristet.

Servering: Espresso.

Duft: Har en duft, som er meget præget af frugt og citrus. Den har en behagelig duft.

Udseende: Har en lysebrun crema, som virker tyk og kompakt, som samtidigt stadig formår at virke meget fin. Desværre bliver den forholdsvis hurtig hullet :(

Smag: Kan godt ved første synk virke en smule voldsom i det. Den har en meget rustik og stærk smag af kaffe. Ved andet synk ligger man straks mærke til den meget syrlige smag af citrusfrugter. Det smager faktisk, som om at den lige har fået et skud med noget citronsaft. Man er slet ikke i tvivl, der er godt gang i citronen. Men den virker stadig meget velbalanceret, for citrus smagen træder efter kort tid ud i baggrunden, og lader en let smag, dog med en del bitterhed, ramme det bagerste del af tungen.

Dommen:

Hvis at man skal beskrive denne kaffe med to ord, falder "spændende kaffe" meget godt i spænd med smagsoplevelsen. For jeg må stærkt indrømme, at jeg aldrig nogensinde har smagt en kaffe, som smager så meget af citrusfrugter. Så når at producenten har skrevet noter af citrus, så er der noget om det. Jeg kunne måske nok godt synes, at den godt kan blive lidt for dominerende. For når den sidste dråbe har forladt espressokoppen, sidder jeg ikke straks og klapper mig i hænderne af ren og skær glæde til en round two. Den er lidt speciel, den virker meget velbalanceret med stadig hælder lidt ekstra over til den syrlige del af smagsregisteret. Espresso Mild smager ikke dårligt, den er bare lidt speciel.



2 ud af 5 bønner 



Læs HER hvordan det gik med Mocca Club Lungo Grand Cru.
Læs HER hvordan det gik med Mocca Club Lungo Extra.
Læs HER hvordan det gik med Mocca Club Espresso Intenso.
Læs HER hvordan det gik med Mocca Club Espresso Medio.
-->