fredag den 26. september 2014

Cap'Mundo - Dabema

Til de koffein-forskrækkede og folk som ellers værner om deres søvn, kan Cap'Mundo nu byde med en kop koffeinfri espresso.

Bønne og land: 100% arabica, Mexico.

Ristningsgrad: Let.

Servering: Espresso.

Duft: Den har en let duft af honning og en smule noter af tørret frugt.

Udseende: Der kan anes en smule crema på toppen, ikke en kæmpe mængde, men lidt er der trods alt. Resten af kaffen har en let brunlig farve.

Smag: Den har en smule syre, og virker meget blød og forsigtig. Man kan sagtens fornemme nogle strejf af honning. Til gengæld har den ikke rigtig nogen form for eftersmag, heller ikke engang en bitter én.

Dommen:

Cap'Mundo - Dabema er en meget forsigtig kaffe, som ikke rigtig tør lægge sig for meget ud med kaffedrikkeren. Den har en meget blid og blød smag, hvor at man godt kan fornemme lidt honning. Men det er så også mere eller mindre det, for Dabema er ikke en enorm kaffeorkan i munden, men højest et lille pust på flaget.  Dabema smager ikke dårligt, men den er måske lige en tand for forsigtig, den kunne sagtens have haft lidt mere skub på nogle af de andre tangenter. Nu har man f.eks. valgt at riste kaffen let, hvilket jo så giver den en meget mild smag, man kunne evt. godt have eksperimenteret med nogle af de andre ristningsgrader. Dabema er en koffeinfri kaffe, så der er garanteret gået noget smag tabt ved bearbejdningen.



1 ud af 5 bønner



//Kong Kaffe



Læs HER hvordan det gik med Cap'Mundo Copaiba.
Læs HER hvordan det gik med Cap'Mundo Yrgacheffe.
Læs HER hvordan det gik med Cap'Mundo Umbila.
Læs HER hvordan det gik med Cap'Mundo Zebrano.
Læs HER hvordan det gik med Cap'Mundo Ebene.
Læs HER hvordan det gik med Cap'Mundo Don Jimenez.(Kommer snart!)
-->