lørdag den 20. april 2019

Carte Noire - Lungo

Vi skal have testet Carte Noires bud på en lungo til Dolce Gusto. Deres Petite Déjuner var ikke nogen særlig god smagsoplevelse. Måske kan deres lungo give os bare en nogenlunde smagsoplevelse?

Carte Noire - Lungo, 16 kapsler (16 kopper), kan købes på kaffekapslen.dk for 35 kr.

Duft
Der snuses. Kaffen har en meget forsigtig og neutral duft. Med andre ord, så skal der altså virkelig snuses igennem for bare, at få noget der kan pirre lidt i næseborene. Måske kan der faktisk fornemmes en let duft af blomster, men det er igen en meget diskret duft.

Udseende
Brillerne pudses. Kaffen har et indbydende udseende. Det er en dejlig og tyk crema som sidder på toppen. Den har en let lysebrun farve med enkelte mærke nuancer. Den ser utrolig indbydende ud.

Smag
Ind kommer den. Første sip byder på en behagelig, blød og rund smag. Den har faktisk en meget let smag af blomster med en smule syre. Jo længere smagen får lov til at sidde i munden, desto mere bitter bliver den også. Det er en ikke særlig behagelig eftersmag. Alt for bitter.


Opsamling
Carte Noire Lungo er en interessant kaffe. Den kommer sådan godt rundt om smagspaletten, desværre er det ikke en smag, som jeg bryder mig særlig meget om. Her mener jeg primært den meget bitre eftersmag. Inden at smagsløgene når til det punkt, så er det egentlig en meget behagelig kaffe. Dejlig rund og blød, har en god krop. Boksene bliver bare ✓'et af en efter en. Desværre så snubler den gevaldigt med eftersmagen, som ikke er særlig behagelig, men jeg værdsætter det inden det punkt. Bestemt en god kaffe.

Lungo fra Carte Noire får

2 ud af 5 bønner

Læs HER hvordan det gik med Carte Noire - Petite Déjeuner

-->