torsdag den 18. april 2019

Carte Noire - Petite Déjeuner

Vi har tidligere stiftet bekendtskab med Carte Noire. På det tidspunkt var det med deres kaffer til Nespresso. Men lo and behold så har de også udvidet deres sortiment til også, at omfavne 'Dolce Gusto'-markedet.

Carte Noire - Petite Déjeuner, 16 kapsler (16 kopper), kan købes på kaffekapslen.dk for 35 kr.

Duft
Den har en lidt rustik og krydret duft. Der kan fornemmes en smule syre. Det er ikke sådan rigtig muligt, at sætte fingeren på præcist hvad den dufter af. Der er sådan en masse forskellige dufte, som fyrer rundt i koppen.

Udseende
Den har en flot lys og brun crema på toppen. Den ser ud til at være tæt og kompakt, hvilket jo aldrig kan være et dårligt tegn.

Smag
Ind kommer kaffen. Straks breder der sig en varm følelse, som får selskab af en lidt krydret smag. Herfra skærer den så over i en lidt syrlig smags nuance, som så til slut får selskab af en bittereftersmag.
Opsamling
Anvisningerne fra Carte Noire er blevet fuldt til punkt og prikke, og derfor virker det også lidt mærkeligt, at kaffen virker noget halv tynd. Kaffen har den her bitre og krydret smag, og når aldrig rigtig at få den her dejlige, runde og behagelige kaffesmag - som vi er mange der elsker. Kaffen kunne med fordel blive lavet med én tak mindre vand. For kaffen bliver meget hurtig bitter og krydret, og jeg er overbevist om, at det simpelthen er fordi, at kaffen får for meget vand. Den skal være lidt kraftigere, så den slipper for den her vandet følelse.

Petite Déjeuner fra Carte Noire får

1 ud af 5 bønner

Læs HER hvordan det gik med Carte Noire - Lungo

Dejeuner
-->