søndag den 10. juni 2018

Peter Larsen Skinny Latte


Peter Larsen Skinny Latte, 230 ml., købt i 7-Eleven for 21,95 kr. stk.

Dette er den tredje og sidste iskaffe fra Peter Larsen. Modsat de andre to, så kommer den her i en skinny udgave, og der er derfor skåret gevaldigt ned på kalorierne.

Vi dufter straks, men på trods af at vi virkelig snuser igennem, så dufter iskaffen ikke af særlig meget. Det man så kan dufte, fornemme er måske mere præcist, er en meget anonym duft. That's it. Den dufter virklig ikke af meget, men måske at smagen kan overraske?

Den har måske ikke overraskende en ikke speciel fed eller sød smag. Faktisk så er det ikke muligt, at bare fornemme lidt til den fede og søde retning. Igen som det var med duften, så er smagen virkelig også anonym. Den smager ikke af særlig meget, og kaffesmagen er helt udeblevet. Iskaffen smager meget netural for ikke at sige at den ikke smager af noget. Den er helt vildt tynd og vandet. Den smager på ingen måde af kaffe, eller for den sags skyld af noget. Den smager ikke af en skid, og de par mikrogram af smag som er i koppen, de forsvinder hurtigere end duggen for solen. Der skal altså virkelig kigges dybt i koppen efter noget smag. At drikke den her iskaffe, det er virkelig noget af en underlig oplevelse. Den smager ikke af en dyt. Den er som sådan egentlig meget læskende/tørstslukkende, og vil nok ikke være helt dårlig på en varm sommerdag. Det er bare bedre alternativer. Vand. Skinny eller ej, så skal den altså smage af noget!

Peter Larsen Skinny Latte får







Læs HER hvordan det gik med Peter Larsen Caffé Latte.
Læs HER hvordan det gik med Peter Larsen Double Espresso + Milk.
Læs HER hvordan det gik med Peter Larsen Kilimanjaro.
Læs HER hvordan det gik med Peter Larsen - Kaffebrev No.1 Rainforest Alliance.
Læs HER hvordan det gik med Peter Larsen - Kaffebrev No.2 Rainforest Alliance.
-->