søndag den 10. juni 2018

Starbucks Doubleshot Espresso


Starbucks Doubleshot Espresso, 200 ml., købt i 7-Eleven for 22,95 kr. stk.

Dette er en af de mindre dåser, så er det et signal om, at der her er tryk på kaffen? Vi dypper næsen, og bliver mødt af en dejlig og behagelig duft. Den er ikke for kraftig men heller ikke alt for sød. Alt i alt en behagelig duft.

Nu har næsen fået en tur, og det er nu mundens tur. En fed og fyldig væske løber ind og lægger sig i munden. Den er forholdsvis sød, men intet som tilnærmelsesvis kommer i nærheden af de andre iskaffer, som vi har fået smagt. Faktisk er den egentlig meget behagelig. Og så har den en god ikke alt for diskret kaffesmag. For Silvan den smager af kaffe! Ring til aviserne og bed dem om at rydde forsiden! Succes! Det er virkelig dejligt, at faktisk få en iskaffe, som smager af kaffe. Den er på ingen måde overdøvende i smagen, men den er dér. Når det så er sagt, så ville det ikke gøre noget, hvis den lige have fået en tand mere.

Vi blev lidt overrasket over eftersmagen. Den er sådan en lidt underlig smag, som godt kan være svær at sætte ord på. Men lad os prøve. Den er sådan en lidt bitter/tør smag, som gør at svælget bliver tørre end en varm dag i solen i New Mexico. Det er virkelig en underlig eftersmag.

Samlet set var det egentlig en meget god kaffe. Og hvor var det dog dejligt, at den smagte af kaffe. Den var meget behagelig, og havde også en forholdsvis god balance mellem fedme og sødme. Det ville nu ikke have gjort noget, hvis man havde skruet bare en anelse ned for fedme og sødmen, og så været lidt mere rundhåndet med kaffen. Men alt i alt var det en god iskaffe.

Starbucks Doubleshot Espresso får







Læs HER hvordan det gik med Starbucks Caffé Latte.
Læs HER hvordan det gik med Starbucks Cappuccino.
Læs HER hvordan det gik med Starbucks Caramel Macchiato.
Læs HER hvordan det gik med Starbucks Skinny Latte.
-->