mandag den 10. februar 2014

Gevalia Instant Milea

Hvem siger ikke "Ja tak" til en kop rund og mild kaffe? Og så en som er let at lave? Gevalia Instant Milea er denne uges kaffe.

Bønne og land: 100% arabica, land ukendt

Duft: Har en forholdsvis mild og let duft. Den er ikke særlig aromatisk, så der skal snuses til.

Ristningsgrad: Ukendt.

Udseende: Har en fin sort farve, som ikke indikere at kaffen er særlig kraftig og stærk.

Smag: Man smager først den lidt krydret kaffesmag, som langsomt fader ud. På intet tidspunkt opleves Gevalia Milea at være for rustik og bitter, for den virker ganske velbalanceret. Den har en god smag, som desværre forsvinder ganske hurtigt. Der udover kan den godt virke lidt konservativ, for der er ikke den helt store "kaffe oplevelse". Den måtte også gerne have en længere eftersmag.

Dommen:

Gevalia Instant Milea er en dejlig, rund og mild kaffe. Den har en god smag, og så klæder det den at den ikke er særlig bitter. Til gengæld skal man slubre længe for at finde den helt store kaffe oplevelse. Den har en fin smag, kan måske godt til tider virke som en lidt flad oplevelse, i det at der ikke er særlig mange smagsnuancer som spiller ind. Og så er det også lidt ærgeligt at hele herligheden er overstået på bare et split sekund. Jeg kunne godt tænke mig en lidt længere eftersmag, og gerne en kaffe med lidt mere karakter.

Nu lyder det meget som om, at det er et negativt indtryk, som at jeg har fået af kaffen. Det er ikke helt rigtigt, for den smager sådan set ikke helt dårligt, men den virker bare meget konservativ. Men helt sikkert en kaffe, som rigtige mange vil kunne nyde med største velbehag. Og så går den ganske godt sammen med et drys sukker og en sjat mælk.



2.5 ud af 5 bønner


Læs HER hvordan det gik med Gevalia Gold.
Læs HER hvordan det gik med Gevalia Millicano.
-->