Savannah Etiopisk Mocca
Bønner: Arabica
Udseende: Den er en smule mørke brun, virker ikke som om, at den har særlig meget fylde.
Duft: Den har træagtige toner, dufter krydret.
Smag: Det lyder mærkeligt, men den første tanke der strejfer mig er, at den smager af champignon. Den har ikke en desideret "kaffe smag", og virker ikke specielt kraftig. Den føles ret bitter, og man sidder tilbage med en mærkelig følelse i munden.
Dommen:
Det er første gang, at jeg nogensinde har smagt en kaffe som smager af champignon. Det lyder fuldstændigt vanvittigt når man siger det, men ikke destro mindre så har den toner af champignon. Det er ikke fordi, at den er for tynd. Den har en god mørk farve, og vi har fulgt doseringen på etiketten - 1 tsk (2 gr.) til 1,5 dl vand.
Det er en svær kaffe at sætte ord på. Fra at kaffen har ramt tungen og bredt sig i munden til, at man har sunket, forsvinder smagen straks, og man sidder med en mærkelig følelse i munden. Der er ikke meget der rykker i den, og hvad sker der for smagen af champignon?
Champignon-cocktailen skuffer desværre og må se sig nøjes med én bønne.
1 ud af 5 bønner
//Kong Kaffe
Læs HER hvordan det gik med Peter Larsens Instant Coffee.
Læs HER hvordan det gik med Black Coffee Espresso.