tirsdag den 18. juni 2013

Ethical Coffee Company – Espresso Espressivo

Vi har testet ECC's Cremoso, som skuffede fælt. Vi har nu fat i det andet skud fra Ethical Coffee Company's bøsse. Fuldtræffer eller misser?

Bønne og land: Mix af arabica og robusta, land er ikke oplyst.

Bønner: Mix af Arabica og Robusta

Duft: En mild og rund duft

Udseende: Et tyndt lag crema, som dog til gengæld er tykt og cremet

Smag: Rund og mild, har en god fylde i munden. Efter at man har sunket, træder de mørke og kraftige smags nuancer ind og munder ud i en skrigende bitterhed.

Lad os dykke ned i koppen

Espressivo er egentlig en okay espresso. Den virker meget hård og rå, og man kan tydeligt smage robustaen, som spiller med musklerne og har stød i handsken. Det kan næsten virke alt for voldsomt, da den fuldstændigt knock outer ens smagsløg, og man er nærmest lammet i munden. Den er meget kraftig og intens, og man får assiocitioner til bolsjestængerne "rustne søm".

Vi smagte den her som espresso (40 ml.), men på pakken bliver den også anbefalet at servere den som ristretto (25 ml.). Held og lykke !

Robustaen gør at kaffen virker ret voldsom, og vi er sikre på, at den vil skræmme mange væk. Samtidig har den også en del bitterhed. Men man må sige at få valuta for sine penge ! Samtidig er kapslerne også biologiske nedbrydelige. Men den er alt alt for instens og kraftig.



2,5 ud af 5 bønner



Læs de andre anmeldelser fra Ethical Coffee Company:

- Cremoso
- Armonioso
- Lungo
- Inca Soave



//Kong Kaffe

-->