torsdag den 2. maj 2013

Nescafé Collection Espresso

Ikke nok med at Nescafé er verdens største kaffebrand, så kan de også bryste sig med, at være verdens første instant kaffe. Vi har haft fingrene i et skud espresso.



Udseende: Mørk med et let brunlig cremet skum, tager man kaffen op i en ske, virker den mørkere end almindelig kaffe.

Duft: Her er vi nede i det noget mørkere og tunge spektrum. Nescafe Espresso er en meget aromatisk kaffe. Intens ristning, med strejf af chokolade og kakao.

Smag: En stærk og kraftig smag af kaffe og ristede bønner breder sig i munden. Den er meget kraftig i sin smag, men stadig også rund og velbalanceret. Den smager utrolig godt, og smagen af kaffe sidder ekstra længe i munden. Bagerst i munden anes en smule bitterhed.

Dommen

Dette er k-a-f-f-e-n. En god, stærk og velbalanceret kaffe. Den ligner, dufter og smager som kaffe - surprise! Tag ikke fejl, der er mange kaffer som er en værre narre-bønne. Dette er her dog ikke tilfældet. Desuden vil den uden tvivl gå godt sammen med en form for italiensk kiks (Læs Bastogne). Eneste to problemer vi kan finde er:

1. Den er rigtig god som espresso, men hvis at man forsøger at "buffe" den op i en lidt større størrelse, smager den ikke så godt. Man risikerer nemt at strande med 2,5 dl. tyk og utrolig stærk kaffe. Den bliver ikke rigtig rund og velbalanceret som ved den mindre størrelse.

2. Hvis at man ikke ved det, eller læser lidt bagpå, så kan man sagtens tro at den skal serveres som en normal kaffe i en almindelig kop. Faktisk gjorde vi selv den brøler. Den gør sig bedst i en mindre kop.

Meeeen dette skal ikke stå i vejen for, at Nescafé Espresso på papiret er en utrolig giftig kaffe. Den racer sig over målstregen og kan inkassere 4,5 ud af 5 bønner.



4 ud af 5 bønner



Læs HER hvordan det gik med Nescafé Original.
Læs HER hvordan det gik med Nescafé Gold.
Læs HER hvordan det gik med Nescafé Gold Mild.
Læs HER hvordan det gik med Nescafé Gold Crema.
Læs HER hvordan det gik med Nescafé Gold Koffeinfri.
Læs HER hvordan det gik med Nescafé Brasero.
Læs HER hvordan det gik med Nescafé Choco Mocha.
Læs HER hvordan det gik med Nescafé Cappuccino White.
Læs HER hvordan det gik med Nescafé Ice Coffee.

Nescafe
-->