tirsdag den 10. juni 2014

Café Noir Instant Chokolade

Café Noir Instant Chokolade har altid været lidt at en mystik-kaffe, som godt kunne være svær at få fingerene i eftersom, at den aldrig har været en fastvare i butikkerne. Så den har naturligvis fået en del hype, men er der hold i det?

Bønne og land: 100% arabica, ukendt.

Ristningsgrad: Ukendt.

Duft: Den har en meget sød duft af chokoladeskildpadder og rom. Den dufter faktisk egentlig meget af rom, men selve duften af kaffe er ikke til at finde. Der er kun den her meget søde og kvalm duft.

Udseende: Kaffen ser ikke specielt mørk ud, den er lidt små lys i kanten.

Smag: Den er lidt en tynd og halvbitter fornøjelse, hvor at man kun lige akkurat kan ane lidt noter af chokolade, men det er meget meget lidt. Men måske kan kaffesmagen rode bod på det? Ak ja hvis bare at dette var tilfældet for den smager på ingen måde af kaffe.

Dommen:

Ja den er ikke helt god. Det er helt ved siden af, at kalde det her for en kaffe. De eneste to ligheder, som at Café Noir Instant Chokolade har med kaffe er, at "pulveret" har den samme konsistens som instant kaffe, og så indgår Café i navnet. Det er det tætteste at Café Noir Instant Chokolade kommer på at være kaffe. Så det er helt og adeles forkert at den bliver brandet for at være en kaffe. En flad kop vand med et drys kakao ville være en mere passende beskrivelse. Denne her anmeldelse er på ingen måde ment som en tilsvining af kaffen, men det er desværre bare ikke rigtig noget positivt at sige om den.



1 ud af 5 bønner



//Kong Kaffe



Læs HER hvordan det gik med Café Noir Instant Karamel.
Læs HER hvordan det gik med Café Noir Instant Classique.
Cafe Noir
-->