onsdag den 30. april 2014

Merrild Instant

Man behøver ikke at være den vilde Mr. Mokka for at kunne lave en enkel og ganske fornuftig kop kaffe.

Bønne og land: 100% arabica, land ukendt.

Ristningsgrad: Mellemristet.

Duft: Den dufter ikke af særlig meget, men det som at den så dufter af er egentlig ganske behagelig.

Udseende: Den har den karakteristiske kaffe farve. Umiddelbart er der ikke rigtig noget specielt over dens udseende.

Smag: Den har en forholdsvis tynd kaffe smag, som er præget af en del bitterhed og syre. Den har ikke rigtig som sådan nogen eftersmag, så det er lidt sådan en "elevator-kaffe", som at man uhæmningsløst kan indtage i flere doser.

Dommen:

Normalt så går vi meget op i, at vores anmeldelser skal være en så tro afspejlning af kvaliteten af kaffen. Derfor anmelder vi altid kafferne au natural, men i det her tilfælde vil vi dog gøre en undtagelse. For tilsætter man en sjat mælk til Merrild Instant.... *bling*... Som ved et slag med en tryllestav når kaffen op på helt nye højder. Der sker en slags transformation, for mælken komplimentere kaffen rigtig godt, og ender med at få pustet noget nyt liv i den.

Det kommer faktisk lidt som en overraskelse, for ofte er kaffeproducenterne meget hurtige til, at påklistre deres emballage med alle mulige mærkater.  Det har man overraskende  ikke gjort her, hvad grunden til dette er? Tja måske har de bare valgt en anden måde at brande deres kaffe på.

Merrild Instant var lidt en flad og uinspirerende oplevelse, som havde brug for at blive trukket lidt op i kraven. Dette formåede en sjat mælk dog at ændre på. Så derfor vil vi se bort fra au natural versionen, og i stedet give den nogle plusser for dets sammenspil med mælk.



2,5 ud af 5 bønner

- Men server den med mælk til -  alt andet vil en forbrydelse!



//Kong Kaffe



Se HER vores store udvalg af tidligere anmeldte instant kaffer.
-->