lørdag den 6. juli 2013

BKI Extra Instant

Der findes rigtig mange dårlige Instant kaffer, og lige i øjeblikket bugner den nederste del af vores bønnestage. Kan BKI løfte baren?


Bønner: Arabica

Duft: Dufter ikke af særlig meget, men man kan dog lige ane lidt i dampene.

Udseende: Er lettere lys, men ligner stadig kaffe. Ser dog en smule tynd og vandet ud.

Smag: Har en metallisk smag, og virker en anelse vandet. Den smager ikke af specielt meget, og det som den smager af er hurtigt væk igen. Virker flad.

Dommen:

Hvad der så ligger i ”Extra” må være lidt i det ukendte, for der er ikke noget ekstra ordinært over denne kaffe. Man kan selvfølgelig gøre den stærkere ved at tilsætte lidt ekstra Instant til koppen. Men her på PåKogepunktet følger vi altid varedeklarationen, så alle vores anmeldelser er efter de anbefalede tilberedninger. Her bliver vi anbefalet at dosere 1½ g. kaffe til 1½ dl. Vand. Den her kunne godt bruge +2 gram. For den virker ret tynd. Og når man endelig får lidt ekstra smag i den, så er det den samme bismag som Karat Instant har. Alt i alt er den ikke videre god, ligegyldigt hvor meget Extra kaffe at man putter i. Vores erfaring er dog, at det ikke er så lidt, som lidt mælk og sukker ikke kan redde.



1 ud af 5 bønner



// Kong Kaffe
-->