søndag den 10. juni 2018

Baileys Iced Coffee Latte

Baileys Iced Coffee Latte, 250 ml., købt i 7-Eleven for 20 kr. stk.

Se nu her! Den her har vi i den grad glædet os til. Den ser aldeles indbydende ud. Vi er klar på at blive budt op til dans! Og kan man gå galt i byen med et skud Bailey? Nej det tror vi da vist nok ikke.

Da vi får dykket ned i koppen kan vi meget hurtig konstatere, at Bailey'en er meget gennemtrængende, og det kombineret med at den er umanerligt sød, giver altså en meget mærkelig cocktail. Der er ikke på noget tidspunkt, at man kan smage kaffen. Intet tidspunkt. Den søde Bailey overskygger kaffen ultimativt, og samtidig er resten af drikken både meget tyk og cremet. Drikken virker som var det et Bailey-shot, som man kunne bestille på en bar. Alkohollen er også også alt for stærk og gennemtrængende. Man kan uden problemer smage, at den faktisk er oppe i et par procenter. Desværre så smager det altså ikke særlig godt.

Det her vil vi på ingen måde kalde en iskaffe. Det kunne nok sikkert være meget god, som en lille aperitif i et iskoldt glas, men som iskaffe der går det altså ikke. Vi nåede at drikke 1 kop, og var straks nød til at donere resten til håndvasken! Jeps. Så slemt stod det til.

Baileys Iced Coffee Latte får

-->